Op zoek naar audiovisueel materiaal voor één dag?

Over AVrent

AVRent is the place to be voor het huren van audiovisueel materiaal. Van professionele broadcast camera's tot audio -en videomixers. Kwalitatief materiaal voor een concurrentiële prijs.

Diensten > multicam production

AVrent is actief als facilitair bedrijf voor uw mutlicamera-producties. U kan beroep doen op onze knowhow voor uw evenementen, presentaties, musicals, concerten, fictie en non-fictie opnames. Al dan niet in studioverband.

Eventueel werken we samen met uw vaste medewerkers en begeleiden wij hen om samen het beste resultaat te boeken. Indien nodig zoeken wij voor u de noodzakelijke ervaren technici en operatoren.

We verzekeren uw opnames in de beste kwaliteit. Uw opnames doorlopen immers een hoogwaardige digitale keten. We werken zowel in SD als in HD. Ook onze mogelijkheden bij de audio opnames zullen u niet onberoerd laten. Ook hier investeren we continu in cutting
edge technologie.

Na de opnames organiseren wij graag voor u een verdere post-productie. Hierbij kan een mixage verder aangeschroefd worden voor een nog intensere beleving van uw audiovisueel product.

U merkt dat we perfect in staat zijn uw opnames van concept tot eindproduct te verzorgen. Daar elke productie anders is en een desgewenste aanpak eist, bieden wij naast onze pakketten ook offertes op maat. Voor elk budget schenken we een passende oplossing met tevredenheid gegarandeerd.

* Prijzen op dagbasis en excl 21% btw. Op onze aanbiedingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Alle prijzen en aanbiedingen zijn geldig onder voorbehoud van wijzigingen, vergissingen of drukfouten.