Op zoek naar audiovisueel materiaal voor één dag?

Over AVrent

AVRent is the place to be voor het huren van audiovisueel materiaal. Van professionele broadcast camera's tot audio -en videomixers. Kwalitatief materiaal voor een concurrentiële prijs.

F.A.Q.

Kan ik als particulier materiaal huren?

Ja, zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht. Al onze prijzen zijn excl 21% btw.

Kan ik als buitenlander materiaal huren?

Ja, momenteel lenen wij onze apparatuur uit aan alle EU onderdanen. Buitenlanders dienen wel aanvullende identificatiegegevens te verstrekken. Contacteer ons voor meer info.

Mag de apparatuur in het buitenland gebruikt worden?

Ja, we vragen wel aan de huurder om ons hier op voorhand van op de hoogte te brengen. Dit brengt geen extra kosten met zich mee. Let op dat professionele apparatuur in sommige landen niet zonder toestemming of vergunning in het openbaar gebruikt mag worden. Dit kan worden beboet en/of apparatuur kan in beslag worden genomen.

Is de gehuurde apparatuur verzekerd?

Neen, de huurder draagt alle verantwoordelijkheid over de ontleende apparatuur. Er bestaat de mogelijkheid om apparatuur te verzekeren. Hiervoor neemt u contact op met uw verzekeraar. AVrent bezorgt u de noodzakelijke informatie die u nodig hebt om apparatuur te laten verzekeren.

Moet ik iets meebrengen als ik apparatuur wil ontlenen?

De verantwoordelijke huurder dient bij de afhaling van de apparatuur aanwezig te zijn. Hij brengt zijn identiteitskaart mee. Hiervan wordt door ons een kopie genomen.

Wanneer betaal ik voor de gehuurde artikelen?

U betaalt de huur cash bij het terugbrengen van de artikelen. U kan ook betalen per overschrijving. Wij hebben geen proton/betaalkaart of kredietkaart toestellen.

Wanneer zijn jullie open?

Afhaling van huurmateriaal gebeurt enkel op afspraak. Dit is 24/24 en 7/7 mogelijk voor zover onze beschikbaarheden. Kan u niet tijdig op uw afspraak geraken geef ons dan telefonisch een seintje.

Hoe lang duurt het om materiaal te komen ophalen?

Voorzie steeds een half uur tijd na aankomst. Onze rental manager geeft steeds een gedetailleerde uitleg over de verhuurde producten. Dit helpt u om sneller met de apparatuur aan de slag te kunnen en voorkomt onnodige beschadigingen en kosten door verkeerd gebruik.

Verkopen jullie ook apparatuur?

AVrent is geen verkoper of dealer van audiovisuele apparatuur maar is enkel actief als verhuurder. Het gebeurt wel dat afgeschreven tweedehands artikelen op de site verkocht worden.

Zijn sommige artikelen in meervoud aanwezig?

Ja, sommige artikelen zijn in meerdere exemplaren aanwezig. Contacteer ons voor meer info.

* Prijzen op dagbasis en excl 21% btw. Op onze aanbiedingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Alle prijzen en aanbiedingen zijn geldig onder voorbehoud van wijzigingen, vergissingen of drukfouten.